Vážení obchodní přátelé
10.01.2006

Vážení obchodní přátelé,

dovolte nám, abychom Vám představili projekt TRIANGEL Pro Sport. Tento projekt obchodní společnosti AT Production s.r.o. svojí činností navazuje a rozvíjí mnohaleté zkušenosti TK Maly´s Open s organizováním a pořádáním sportovních a sportovně-společenských akcí.

TRIANGEL Pro Sport je projekt, jehož cílem je umožnit lidem vhodným způsobem využívat svůj volný čas. Využít ho tak, aby lidem přinesl radost z aktivního pohybu, ale také aby jim umožnil se vzájemně setkávat a navazovat nejen pracovní vztahy a dále napomáhal tyto vztahy rozvíjet, utužovat a podporovat vzájemné sympatie.

TRIANGEL Pro Sport si dal za cíl svojí činností podporovat a veřejně propagovat osoby a obchodní společnosti, které se aktivně podílejí na rozvoji a podpoře cílů tohoto sdružení. Umožnit jim se veřejně prezentovat v regionech v působnosti projektu.

TRIANGEL Pro Sport chce prostřednictvím převážně bowlingu, golfu a tenisu pravidelně pořádat sportovní a společenská setkání účastníků, jejichž cílem je podporovat amatérský sport, zdravý způsob života a efektivní využití volného času.

TRIANGEL Pro Sport rovněž poskytne svým příznivcům možnost dobrovolné účasti na dobročinných a charitativních akcích, které budou zařazeny jako součást programu jednotlivých setkání.

Přejeme Vám příjemné chvíle strávené s lidmi, kteří vědí co chtějí a vědí jak toho dosáhnout. Věříme, že se Vám bude náš projekt líbit a těšíme se na setkání s Vámi.










Ing. František Malý
Prezident TriangelProSport


TK Malý Open