CDC Data, s.r.o.
01.01.2013

Společnost CDC Data, s.r.o. (dále jen CDC) byla založena v 10.července 1997. CDC se profiluje jako systémový integrátor pro IT infrastrukturu s důrazem na poskytování kvalitních servisních služeb.

Společnost CDC Data s.r.o. má sídlo v Brně a k dnešnímu dni zaměstnává v ČR cca 50 pracovníků, kteří působí na šesti samostatných pracovištích.

Hlavním předmětem činnosti CDC je prodej a servis IT zařízení a služby spojené s projekcí, provozem a realizací IT infrastruktury. Společnost poskytuje zákazníkům řešení, která přesně vyhovují jeho požadavkům a specifikům daného prostředí.

Pracoviště v Praze, Brně, Mikulově, Příbrami, Děčíně a Šumperku umožňují pracovníkům CDC být s klienty a obchodními partnery v bezprostředním kontaktu po celém území republiky. Úzké vazby mezi jednotlivými pobočkami zajišťují optimální zázemí pro co nejlepší uspokojování individuálních požadavků všech zákazníků.

Díky propracovanému a dobře fungujícímu dispečinku pro příjem oprav je CDC Data, s.r.o. schopna poskytovat služby 7 dní v týdnu a 24 hodin denně.

CDC je držitel certifikátu ISO 9001:2000 pro předmět činnosti „Prodej výpočetní techniky. Údržba, správa a servis hardware, software“ a „Poradenství a aplikace informačních technologií“.

Kontakt:
Kaštanová 639/143
617 00 Brno
Tel: 538 700 555
info@cdc.cz
www.cdc.cz


TK Malý Open