BOWLING - V.I.P. turnaj Brno - 07.12.2010
František Malý, 07.12.2010

V úterý 7.12.2010 se uskutečnilo mikulášské setkání obchodních partnerů, hostů a přátel Triangelu Pro Sport na bowlingovém VIP turnaji v nové herně Hokna v Brně. Velká účast hráčů i hostů se bavila nejen samotnou hrou, ale také dobrým jídlem a kvalitním vínem, což přispělo ke sváteční atmosféře úterního setkání.

Turnaj měl standardní průběh - soutěž jednotlivců v mužské a ženské kategorii, kde se vyhlašovali v každé kategorii tři nejlepší hráči a kromě toho také nejvyšší nához.

V mužích získal trofej největší Rostislav Mitrenga, který ve finálovém kole přeházel velkého favorita Vlastimila Chládka. Třetí místo obsadil Leoš Krejčí. Vlastimil Chládek si alespoň částečně spravil chuť, když získal trofej za nejvyšší náchoz 191 bodů.

Ženskou kategorii ovládla Magda Střelská, která kromě prvního místa, získala také trofej za nejvyšší nához. Jako druhá se umístila Boženka Stropková a třetí sl. Terezka Bernatíková.

Gratulujeme oceněným hráčům, děkujeme všem zúčastněným za příjemný sportovně-společenský večer a těšíme se na setkání v roce 2011.

František a Daniel Malý

Výsledky:
Nejvyšší nához:
Vlastimil Chládek - 191
Magda Střelská - 148


Muži:
1. Rostislav Mitrenga - 182
2. Vlastimil Chládek - 174
3. Leoš Krejčí - 166


4.-16. Eduard Hrouzek, Martin Havránek, Miloš Šifalda, Jan Bernatík, Jaroslav Kučera, Tomáš Střelský, Milan Pospíchal, Luděk Stehlík, Radek Jurníček, Zdeněk Pavlík, Karel Skokan, Libor Bělkovský, Martin Habina,

17.-43. Petr Lustig, Zbyněk Severa, Milan Blažek, Lukáš Veselý, Martin Vašák, Jiří Hrachovina, Jiří Jašek, Lukáš Witala, Radek Koval, Pavel Kočica, Miloš Žák, Stanislav Michalík, Jan Pavlíček, Petr Pisk, Pavel Vacek, Radim Křivánek, Jaromír Trnka, Radek Kobza, Martin Veselý, Miloslav Klaus, Petr Cech, Zbyněk Žejdl, Václav Svoboda, Zdeněk Mička, Jan Ruman, Vít Hudec, Petr Mandelík

Ženy:
1. Magda Střelská - 148
2. Boženka Stropková - 143
3. Terezka Bernatíková - 126


4.-16. Kateřina Habinová, Dana Skokanová, Renata Kobzová, Miluška Kovalová, Šárka Cechová, Kateřina Žejdlová, Šárka Severová, Petra Vítková, Monika Šafářová, Marcela Solařová, Zuzka Trnková, Jitka Havránková, Lída Svobodová


TK Malý Open