NOVOTECH, s.r.o.
01.06.2006

Společnost NovoTech s.r.o. působí úspěšně na českém trhu již od roku 1991. Naše hlavní činnost je zaměřena na prodej kompletního vybavení pro sportoviště se specializací na tenis, golf a míčové sporty.

Nabízíme certifikované výrobky od renomovaných českých, evropských i zámořských výrobců, se kterými úzce spolupracujeme na inovaci a vývoji nových produktů. Trvale se snažíme nabízet výrobky, které vám umožní plně a efektivně využívat venkovní i vnitřní sportoviště. Prodej širokého sortimentu a kompletního vybavení pro všechny druhy sportů a různé typy sportovišť je zajišťován prostřednictvím vlastního specializovaného velkoobchodu, sítě maloobchodních regionálních distributorů nebo elektronického obchodu www.novotech.biz.

Nedílnou součástí naší nabídky jsou umělé sportovní povrchy pro tenis, golf a víceúčelová hřiště. Tyto produkty významně doplňují široké portfolio nabízeného vybavení. Pro školní areály, městská hřiště nebo soukromá sportoviště dodává společnost Novotech povrchy, které jsou nenáročné na údržbu a umožňují bezpečné a komfortní sportovní využití. Sportovní vybavení a povrchy odpovídají požadavkům bezpečnosti a Evropských norem.

NovoTech spol. s r.o.
Čechova 404
278 01 Kralupy nad Vltavou
tel.: 315 725 551
fax: 315 726 858
e-mail:info@e-novotech.cz


TK Malý Open